Sets    Stokken    Borstels    Hulpstukken    Accessoires    Stofvrij-werken    8-10 mm    12-18 mm

Ketting-borstel

€ 78,- (excl.btw)

ketting-borstel t.b.v. verwijderen van sterke afzettingen in schoorstenen, waaronder teer, creosoot en nesten.

Bestellen

Uitgebreide product beschrijving Ketting-borstel

Product ID: #RO-2

Alle borstels en hupstukken van het Rodtech assortiment zijn ontwikkeld voor electrisch vegen / reinigen van kanalen en schoorstenen. Met behulp van een accuboormachine en de juiste koppelstukken kan het electrisch vegen op verbazend eenvoudige manier beginnen. 

Lees voor gebruik altijd de handleiding.

Dit hulpstuk is ontwikkeld voor het Rodtech Klik-stokkensysteem, om u in staat te stellen sterke afzettingen in schoorstenen te verwijderen, waaronder teer en creosoot.

Met dit hulpstuk kunt u rookgasafvoerkanalen van gebakken klei en schoorsteenpotten vrijmaken van teer.
Ook blijkt de ketting uitstekend vogelnesten te verwijderen uit rookgasafvoerkanalen van gebakken klei.

Dit product mag niet worden gebruikt in RVS voeringen.

Om teer en creosoot te verwijderen van een RVS-voering, gebruikt u een Super Schraap-borstel, terwijl u voor de verwijdering van teer en creosoot in een ongevoerd rookkanaal het best gebruikt maakt van de vogelnest verwijderaar met de RVS zwepen.

Dit hulpstuk is niet ontworpen voor algemeen elektrisch vegen. WAARSCHUWING: indien niet gebruikt met de nodige voorzichtigheid kan dit product structurele schade aan de schoorsteen toebrengen. Dit product is niet ontworpen voor algemeen elektrisch vegen.

Het Rodtech Klik-assortiment biedt kwaliteitsproducten voor elektrisch vegen, handmatig vegen en reinigen van afvoeren en leidingen. Via de adapters van Rodtech kan een groot assortiment veegborstels van allerlei fabrikanten aan ons kliksysteem worden gekoppeld. Omdat u de klik-stokken dus niet in elkaar hoeft te draaien en te vergrendelen, verloopt het veegproces veel sneller. De klik-stokken zijn massief en de klik-uiteinden zijn op de stokken geperst voor de hoogste kwaliteit. 
Vanwege de plastische eigenschappen van geëxtrudeerde producten is het niet mogelijk te garanderen dat de klik-stokken volkomen recht zijn en blijven. De klik-stokken zullen echter uitstekend blijven functioneren en zijn getest bij een temperatuur van minus 30 graden Celcius tot plus 85 graden Celcius.

Info over Rodtech
Onderdeel van Rodtech EU

Rodtech Nederland is onderdeel van Rodtech EU / Absoluut en is gevestigd in Heerlen / Hoensbroek.
Leveringen, trainingen en informatie voor u worden volledig vanuit Nederland verzorgd.

Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht...