Rodtech staat voor roterend reinigen

Voor het meest dankbare resultaat

Het zware handmatige vegen van kanalen behoort absoluut tot het verleden. Roterend elektrisch reinigen is door en door beproefde, veilige en succesvolle methode en spaart het lichaam en energie van de vakman.

Het roteren van de klikstokken met borstel  is gebaseerd op de aandrijving met een accu boormachine. De boor doet het werk en u stuurt de stokken met borstel alleen nog maar aan. Was er voeger veel krachtsinspanning nodig om een kanaal 4 maal te vegen, nu veegt u tot wel 40 maal schoon op één plek door het aantal omwentelingen van de borstel. De boor snelheid bepaald hoe intensief het kanaal wordt geveegd. Sneller draaien betekend meer reinigingskracht. En of het kanaal nu rond, vierkant of een andere vorm heeft is niet meer van belang. U kunt werkelijk alles vegen met dit systeem. Grondiger vegen is gewoon niet denkbaar.

Vegen met vooruitgang!

Een eeuwenoud beroep in de 21ste eeuw

Dat het vegen met Rodtech sneller werkt en betere resultaten oplevert krijgen we maar al te vaak te horen. Overtuig u zelf maar eens. Hieronder staan enkele van de vele foto’s die zijn gemaakt van voor en na het vegen met Rodtech. Rond, vierkant of een rechthoekig kanaal, het is voor u als vakman geen enkel probleem meer. Niets is onmogelijk.
Waarom zou u zoveel inspanning blijven leveren als het werk dat u moet uitvoeren, juist nu zo weinig energie vergt… en dat ook nog eens in een fractie van de tijd! Dit is de vooruitgang waar de vakman lang op wachtte.

Naar de webshop
Vaker vegen in één keer
Zo vaak dat u de tel kwijtraakt

Bij de meest eenvoudige Rodtech borstel is berekend dat de wanden van het kanaal daadwerkelijk 40 maal worden geveegd door de snelle grondige rotatie. Dit alles in rap tempo doch met amper enige inspanning. Wat een verschil met de 4 maal handmatig zwaar vegen die u met een standaard systeem bereikt.

De boorsnelheid, in combinatie met de invoersnelheid van de stokken, bepaalt hoe vaak wordt geveegd. Bij roterend vegen moeten de stokken vooruit geduwd worden op het moment dat de boor draait. De boor doet dus het uiteindelijke werk en dat 10 maal zo snel.

Over tellen gesproken…tel uit uw winst!

Naar de webshop
De lichte en stofvrije methode
Een glansrijk resultaat

Omdat de borstels nylon zwepen hebben, leveren ze zo goed als geen weerstand tijdens het inbrengen in het kanaal. Waar een traditionele borstel direct zal klemmen, schuift de Rodtech borstel er probleemloos in. Het is uiteindelijk de kracht van de elektrische roterende aandrijving die zorgt voor de roetverwijdering aan de kanaalwanden. De borstelzwepen vegen werkelijk elke plek en hoek en dat zelfs tot 100 maal op één plaats.
Met behulp van enkele eenvoudige accessoires en hulpstukken uit ons programma kunt u bijna volledig stofvrij werken. Zo leveren wij stofzuigers van Dust-control en geven hierop 5 jaar garantie. Er zijn stof-stoppen om de nisbussen volledig te sluiten en speciale stofafzuiging slangen welke op de stof-stoppen passen. Ook doorvoerhulpen en meer accessoires vindt u in onze shop, zodat u het werk grondig en met volledige controle kunt uitvoeren. 

Naar de webshop Video

Info over Rodtech
Onderdeel van Rodtech EU

Rodtech Nederland is onderdeel van Rodtech EU / Absoluut en is gevestigd in Heerlen / Hoensbroek.
Leveringen, trainingen en informatie voor u worden volledig vanuit Nederland verzorgd.

Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht...

Versturen