Rodtech op Nederlandse bodem

Tom Hendrix - Donderdag 21 Augustus 2014

Eindelijk! Rodtech op Nederlandse bodem.

Vanaf 1 september is het zover. Het revolutionaire Rodtech systeem ook verkrijgbaar in Nederland, België en Duitsland. Eerst Nederland en België en begin oktober ook Duitsland. Er volgen nog meer landen maar daar over mettertijd meer. Het prijswinnende Systeem van Rodtech zet de wereld van schoorsteenvegers op z’n kop. Rodtech Nederland bijt de spit af en start direct met trainingen. 

Schoorsteen fabrikanten spreken meer en meer hun waardering en ondersteuning uit voor het werken met Rodtech. Uit de praktijk komen geweldig positieve reacties terug. Eenvoudig, snel, grondig, flexibel en razend innovatief. Dat is Rodtech teen over traditionele veeg en reinigingssystemen. Van schoorsteenveger tot installateur wordt het toegepast.

Met meer dan gepaste trots laten wij u dan ook van af nu kennis maken met Rodtech. Eindelijk voor iedereen binnen handbereik. 
Heeft u interesse in een training of demonstratie ter introductie van de Rodtech producten? Mail ons en we nemen z.s.m. contact met u op.


Rodtech! Eindelijk kunnen we beter werken!

Rodtech Nederland Online Winkel Opening

Paul Hendrix - Woensdag 20 Augustus 2014

Met trots openen wij onze online winkel met de geweldige schoorsteen reinigings producten lijn van Rodtech.

Dit systeem belooft een revolutie voor schoorsteen-vegers. Ongelooflijk schoon en zeer hoog gebruikers gemak. Waarom dit systeem niet eerder is uitgevonden kunnen we U niet uitleggen, wel kunnen we u vertellen waar dit famtastische systeem vanaf nu te verkrijgen is. Bezoek de webshop en lees de resterende informatie op onze website gerust door. Bestel direct en krijg weer plezier in uw werk.

Hopende op een langdurige samenwerking,

Team Rodtech Nederland

Info over Rodtech
Onderdeel van Rodtech EU

Rodtech Nederland is onderdeel van Rodtech EU / Absoluut en is gevestigd in Heerlen / Hoensbroek.
Leveringen, trainingen en informatie voor u worden volledig vanuit Nederland verzorgd.

Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht...

Versturen