Rodtech hulpstukken en accessoires

Een samenwerkend geheel

Het roterend elektrisch vegen systeem vereist een solide koppeling met de accu boor. Deze en meerdere toepassingen vereisen niet alleen een deglijke transport tas maar ook degelijke, duurzame hulpstukken. Wellicht wilt u een kleine klikstok koppelen aan een grote klikstok. Of misschien wilt u een ander fabricaat borstel of stokken die u reeds bezit, koppelen aan het Rodtech systeem. Mogelijk omdat u de variatie wil vergroten of uw eerdere aankoop niet zomaar aan de kant wilt schuiven. Om u hierin te ondersteunen, vervaardigden wij hulpstukken die zo zijn ontworpen dat het Rodtech systeem grenzeloos kan worden toegepast. Vaak kan ons systeem daardoor worden gecombineerd met bestaande systemen. Hieronder leest u alles over deze hulpstukken die door Rodtech zijn ontwikkeld.

Bekijk onze producten

Een boorbit die zit!

Verbinding tussen boor en stok maar niet koppig

Om roterend elektrisch vegen mogelijk te maken is een solide boorbit ontworpen. De boorbit past in iedere accuboor of schroefmachine met een standaard spankop. Voor elke maat klikstok is de boorbit ontwikkeld MET en ZONDER klikknop. De twee kleine boorbits passen alleen op de 8mm en de 10mm klikstokken. De twee grote boorbits passen op zowel de 12mm, de 15mm, de 18mm klikstokken.                      

Het boorbit MET klikknop wordt meestal gebruikt voor het vegen van bovenaf. De klikknop voorkomt dat de klikstok het kanaal in valt. De  klikknop van de boorbit  moet, bij het toevoegen van een extra klikstok, worden ingedrukt om deze te ontkoppelen.

Het boorbit ZONDER klikknop wordt gebruikt om horizontaal of van onderuit te vegen. Daar is ons systeem ook speciaal voorontwikkeld. De klikstokken zullen door hun gewicht op het boorbit blijven staan. Het toevoegen van een klikstok werkt vervolgens eenvoudig en super snel. Ook heeft het boorbit ZONDER knop twee vlakke zijden waardoor deze makkelijker is uit te lijnen op de klikstokken. Tijd is geld nietwaar...

bekijk in  de webshop

Als nu iets kwijtraakt

Haak het eruit!

De haak is een opzetstuk dat op de klikstok kan worden geplaatst.  Zijn toepassing is om stokken die door onvakkundige werkers zijn achtergelaten in het kanaal, eruit te trekken. 

Ook losse onderdelen of nesten kunnen met deze haak worden verwijderd. Roterend  / elektrisch toepassen van de haak is echter niet toegestaan!

bekijk in de shop

Oud en nieuw koppelen

Past het… gebruik het!

Om uw voorheen aangeschafte borstels of stokken te kunnen koppelen aan het Rodtech systeem, hebben wij passende adapters ontwikkeld. Hiermee kunnen de meeste veegproducten van een ander fabricaat worden gekoppeld aan het Rodtech systeem. Een waardevolle oplossing, want zo hoeft u immers niets weg te gooien wat nog goed functioneert. Rodtech denkt graag met u mee. 

bekijk in  de webshop

Mooi meegenomen

Inpakken en wegwezen!

Voor het transport van de Rodtech klikstokken zijn speciale stokkentassen vervaardigd. Er is een eenvoudige stokkentas met draaghengsel om de klikstokken naar de werkplek te vervoeren. Maar ook een luxe stokkentas die tot een derde van zijn lengte openrits. Hierdoor kunnen de stokken makkelijker worden in- en uitgepakt.

 Als de luxe stokkentas bij de 2 draaghengsels wordt opgetild, dan klapt de bovenkant automatisch dicht waardoor los vuil of roet niet meer uit de tas kan vallen. Voor de borstels die kunnen uitsteken, zijn borstelhoezen gemaakt. Geen roetstrepen of vlekken meer langs muren of meubels in een smalle hal. Prettig maar ook een must, om het werk schoon achter te laten.

bekijk in de shop

Info over Rodtech
Onderdeel van Rodtech EU

Rodtech Nederland is onderdeel van Rodtech EU / Absoluut en is gevestigd in Heerlen / Hoensbroek.
Leveringen, trainingen en informatie voor u worden volledig vanuit Nederland verzorgd.

Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht...

Versturen