Rodtech stokken met kliksysteem

Kwaliteit waar niet aan valt te tornen

Op deze pagina willen wij u alles uitleggen over de bijzondere kenmerken die de Rodtech klikstokken onderscheiden van al het andere op de markt. Maak kennis met de uitvoeringen, de eenvoud, de feilloze werking en de solide constructie.

naar de webshop

Ieder kanaal de baas

Altijd de juiste oplossing voor handen

Alle Rodtech klikstokken zijn 1 meter lang en zijn te leveren in 5 dikte maten. De borstels van Rodtech zijn verdeeld in 2 maten klik koppeling waardoor uitwisselen van borstels nog makkelijker is. Op de 8mm dikke stokken en de 10 mm dikke stokken zijn de borstels uitwiselbaar. Op de 12mm en de 15mm en de 18mm dikke stokken zijn ook de borstels uitwisselbaar. U zult dus efficiënt kunnen doorwerken zonder de klikstokken onnodig uit te moeten wisselen omdat een borstel niet past. De stokken zijn zelf ook gecombineerd te gebruiken. 

Met het klikstokken systeem kunt u heel gericht werken. De 5 maten klikstokken hebben hun eigen specifieke en grote van bereik. De overlapping tussen de verschillende maten is ruim, maar in een kanaal van 600mm zal een stok van 8mm natuurlijk “verdwalen”. Voor elke kanaalmaat  zal daarom een passende klikstok gebruikt worden. U zult ervaren dat wij in Nederland meestal de bijzonder flexibele 8mm en de 12mm klikstokken gebruiken.Maar ook voor bijzondere situaties en extreem grote kanalen hebben wij de juiste dikte klikstok. U bepaalt en kiest zelf uw voorkeur… en wij hebben het allemaal voor u binnen handbereik liggen.

Bekijk in de shop

De eenvoud van de klik

Met het klikstokken systeem kunt u heel gericht werken. De 5 maten klikstokken hebben hun eigen specifieke en grote van bereik. De overlapping tussen de verschillende maten is ruim, maar in een kanaal van 600mm zal een stok van 8mm natuurlijk “verdwalen”. Voor elke kanaalmaat  zal daarom een passende klikstok gebruikt worden. U zult ervaren dat wij in Nederland meestal de bijzonder flexibele 8mm en de 12mm klikstokken gebruiken.Maar ook voor bijzondere situaties en extreem grote kanalen hebben wij de juiste dikte klikstok. U bepaalt en kiest zelf uw voorkeur… en wij hebben het allemaal voor u binnen handbereik liggen

Alleen als u de stok wilt ontkoppelen drukt u de handige en soepele knop in. Aan deze gepatenteerde klik-sluitingen zitten geen uit stekende delen welke u kunnen verwonden. Het klik systemen is onder hoge druk, machinaal, op de stokken geperst voor de hoogste stabiliteit. Wat een geweldig resultaat…eindelijk een stuk gereedschap dat werkt zoals het moet!

bekijk in de shop

Een flexibele kijk

Soms zijn er veel bochten en soms zijn er geen. Soms heb je de ruimte en soms is het te krap. Of het nu gaat om een klein kanaal van 70mm met talrijke bochten of om een kanaal van 600mm in een rechte lijn, voor al deze en tussenliggende situaties bieden de Rodtech stokken de oplossing. De stokken zijn enorm buigzaam, waarbij de één meer dan de ander, zodat u elk kanaal flexibel de baas kunt. 

Het Rodtech systeem is getest van -40ºC tot +120ºC. Het onmogelijke is mogelijk geworden… aan u de keuze om uw werk makkelijker te maken.

Bekijk onze producten

8mm en 10mm - een kleine maat met groot resultaat

Ons 8mm gamma is iets bijzonders. Met de speciaal hiervoor ontwikkelde kogelborstel en bijbehorende boorbits is dit het meest flexibele systeem denkbaar. Deze klikstok is dusdanig flexibel, dat u deze 1 meter stok zelfs letterlijk tot een cirkel kunt rond buigen. Het 8mm klikstokken systeem is ontwikkeld voor de pellethaarden met kleine afvoermaten.

Het 10mm gamma van Rodtech is het meest ingezette Rodtech systeem bij schoorsteenvegers.Hiervoor hebben we onlangs nog een speciale borstel laten maken met iets meer "power". De dubbele kogelborstel met extra zwepen voor intesiever vegen.

De stokkken met borstel passen door kleine openingen van amper 50mm. Het systeem veegt kanalen van 50mm tot 150mm en zelfs groter en dat in een oogwenk. De voordelen: Nagenoeg overal toepasbaar, licht in gewicht en ze bewegen zich zonder weerstand razendsnel door het kanaal. Wij kunnen gewoon niet meer zonder!

bekijk in  de webshop

Aluminium klikstokken

Een breed bereik op grote hoogte

Als uitzondering, maar niet als buitenbeentje is de Aluminium klikstok van 18mm ontwikkeld. Een onbuigzame en stabiele stok voor een uniek bereik en toepassing. Gekoppelde flexibele stokken kunnen zich in grote brede kanalen gaan vormen als een slang, waardoor het veegproces niet goed zal verlopen.

Daarom bieden wij de Aluminium klikstok aan in ons programma. Deze stok kan afzonderlijk of zelfs in combinatie worden toegepast op de 18mm kunststof klikstok. Dit geeft namelijk een betere sturing en vele malen meer controle in grote kanalen. Een oplossing waar u ruim tevreden mee zult zijn. Welkom bij de innovatie van Rodtech!!

Bekijk in de webshop

Messing maakt het verschil

Een gouden vondst

De uiteinden van alle Rodtech stokken zijn voorzien van een messing

klik-sluit systeem. Messing is gekozen omdat het veel voordelen heeft. In tegenstelling tot andere gebruikte metalen (in overige veegsystemen) gaat messing geen destructieve reactie aan met RvS en beschadigd het een RvS kanaal absoluut niet.

Messing roest ook niet en blijft daarom gladder dan alle andere producten. Het in en uit elkaar klikken van de stokken blijft moeiteloos gaan, ook na jaren gebruik. Het messing klik-sluit systeem is zo goed als onderhoudsvrij en razend snel in gebruik. Gewoon een lust om mee te werken.

bestel

Afwisselend in kleur

Zwart en wit maken het verschil

De Rodtech klikstokken worden in zwart en wit geleverd voor nog meer gebruiksgemak. Zo kan bijvoorbeeld de klikstok met borstel zwart zijn en de daarop volgende allemaal wit. Bij het terughalen van de stokken weet u dan exact wanneer de borstel volgt. De zwarte stok kenmerkt immers dat punt.

Zo kan bij ieder obstakel of bij ieder bijzonder punt in het kanaal worden afgewisseld in kleur. U zult nooit meer de weg kwijt zijn met Rodtech.

Naar de webshop

Info over Rodtech
Onderdeel van Rodtech EU

Rodtech Nederland is onderdeel van Rodtech EU / Absoluut en is gevestigd in Heerlen / Hoensbroek.
Leveringen, trainingen en informatie voor u worden volledig vanuit Nederland verzorgd.

Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht...