Sets    Stokken    Borstels    Hulpstukken    Accessoires    Stofvrij-werken    8-10 mm    12-18 mm

Nest-borstel

€ 78,- (excl.btw)

De extreem effectieve nest-borstel t.b.v. eenvoudig verwijderen nesten en teer.

Bestellen

Uitgebreide product beschrijving Nest-borstel

Product ID: #B5-1

Alle borstels en hupstukken van het Rodtech assortiment zijn ontwikkeld voor electrisch vegen / reinigen van kanalen en schoorstenen. Met behulp van een accuboormachine en de juiste koppelstukken kan het electrisch vegen op verbazend eenvoudige manier beginnen. 

Lees voor gebruik altijd de handleiding.

De extreem effectieve nest-borstel t.b.v. eenvoudig verwijderen nesten en teer.

Deze extreem effectieve nest-borstel wordt geleverd met waarschuwingen en adviezen voor veilig gebruik. Lees voordat u het product gaat gebruiken de handleiding voor een beter inzicht in wat u wel en niet kunt doen met dit hulpstuk. Onjuist gebruik kan namelijk schade veroorzaken.

Het hulpstuk om vogelnesten te verwijderen MAG NIET WORDEN GEBRUIKT IN RVS VOERINGEN.

De zwepen van het hulpstuk om vogelnesten te verwijderen zijn gemaakt van RVS en de uiteinden zijn gelast ter bevordering van veiligheid en duurzaamheid van het product  De nest-borstel verwijderd de meeste vogelnesten probleemloos. 
Doordat de borstel in de onderste delen van het nest dringt kan het Systeem zijn werk doen. Bij de rotatie zal de nest-borstel de takken en het vuil waaruit het nest is opgebouwd tegen de wanden van het kanaal in kleine stukken slaan. In tegenstelling tot de traditionele nest verwijderings technieken zal er minder ophoping van pakketten nestmateriaal voorkomen welke daarna weer verder moeten worden verwijderd. Als u echter een hardnekkig nest aantreft en er geen andere manier is om het afval te verwijderen kan de propeller worden aangebracht om de takjes te breken. De nest-borstel (zonder de propeller) is ook erg effectief om teeraanslag te verwijderen, met name in gemetselde rookgasafvoerkanalen of kanalen van gebakken klei of zonder RVS voering.

Omdat de zwepen gemaakt zijn van RVS kunnen ze zich na veelvuldig gebruik afwikkelen en dan scherp zijn! Ga hier voorzichtig mee om want deze zwepen kunnen snijden of metaalsplinters achterlaten!

De 4 inch propeller bevestigen.

Let er bij het bevestigen van de propeller op dat deze tussen de moer en de meegeleverde sluitring wordt gemonteerd.

Verwijder de propeller na gebruik en bevestig het hulpstuk weer als u het opnieuw nodig hebt. Laat de propeller NIET gemonteerd zitten als u dit hulpstuk niet voor het specifieke doel gebruikt. Gebruik de propeller alleen als noodoplossing, nooit in eerste instantie.

De propeller is zodanig ontworpen dat u deze met de meegeleverde sluitring MOET gebruiken! Deze ring fungeert als beveiliging waardoor de propeller na het raken van een obstakel niet afbreekt, maar stopt met draaien. Dit voorkomt het doorsnijden van klik-stokken en mogelijke verwonding van de gebruiker.

Wees bij het gebruik van dit hulpstuk UITERST VOORZICHTIG. 

Het Rodtech Klik-assortiment biedt kwaliteitsproducten voor elektrisch vegen, handmatig vegen, het reinigen van afvoeren en leidingen. Via een adapter kunnen standaard veegborstels voor schoorstenen, borstels voor het reinigen van afvoeren en leidingen aan het kliksysteem worden gekoppeld. Omdat u de stokken dus niet in elkaar hoeft te draaien en te vergrendelen, verloopt het veegproces veel sneller. De klik-stokken zijn massief en de klik-uiteinden zijn op de stokken geperst voor de hoogste kwaliteit.

Info over Rodtech
Onderdeel van Rodtech EU

Rodtech Nederland is onderdeel van Rodtech EU / Absoluut en is gevestigd in Heerlen / Hoensbroek.
Leveringen, trainingen en informatie voor u worden volledig vanuit Nederland verzorgd.

Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht...