Sets    Stokken    Borstels    Hulpstukken    Accessoires    Stofvrij-werken    8-10 mm    12-18 mm

Tussen-borstel

€ 71,50 (excl.btw)

Dit veelzijdige en makkelijk aan te passen product heeft toepassingsmogelijkheden voor het vegen van moeilijke grotere kanalen en schoorstenen. Tevens wordt deze tussen-borstel veel ingezet bij horizontale kanaalreiniging.

Bestellen

Uitgebreide product beschrijving Tussen-borstel

Product ID: #A1-2

Alle borstels en hupstukken van het Rodtech assortiment zijn ontwikkeld voor electrisch vegen / reinigen van kanalen en schoorstenen. Met behulp van een accuboormachine en de juiste koppelstukken kan het electrisch vegen op verbazend eenvoudige manier beginnen. 

Lees voor gebruik altijd de handleiding.

Dit veelzijdige en makkelijk aan te passen product heeft toepassingsmogelijkheden voor het vegen van moeilijke grotere kanalen en schoorstenen. Tevens swordt deze tussen-borstel veel ingezet bij horizontale kanaalreiniging.

De tussenborstel kan worden gebruikt tussen klik-stokken of direct na een zweep- of Super Schraap-borstel. Gebruik de tussen-borstel nooit als eerste borstel.
Hij is ontworpen voor het vegen van schoorstenen met richels en in het bijzonder voor het verwijderen van nesten. U kunt dit opzetstuk plaatsen tussen de klik-stokken, zodat losgeraakt nest materiaal of brokstukken ongehinderd kunnen vallen en er niets op de richels achterblijft .

Afhankelijk van de situatie kan met deze tussen-borstel razendsnel worden gewisseld tussen RVS kabels of nylon zwepen. U past de configuratie eenvoudig aan door de verzonken schroef los te draaien en na het plaatsen van het gewenste onderdeel de verzonken schroef weer aan te draaien.

Het is ook een enorme uitkomst bij het vegen van geknikte rookgasafvoerkanalen met één of meerdere bochten/richels waar vallend vuil zich opnieuw kan ophopen. Het is aan te raden om een markeerstok te gebruiken onder dit opzetstuk zodat u weet waar u het hebt gebruikt wanneer u het terughaalt uit het rookkanaal.

Als u horizontale kanalen veegt, kunnen de klik-stokken (over een langere afstand) naar de onderkant van het kanaal zakken. Dat verandert de centrale positie van de voorste borstel en zorgt dat de stokken onstabiel van links naar rechts bewegen. Als u de tussen-borstel gebruikt dan behoudt de voorste borstel op de klik-stokken zijn centrale positie in de schacht. Dat geld ook voor de klik-stok-delen waar de tussen-borstel is geplaats. Afhankelijk van de lengte van het kanaal kan voor 2 of meer tussen-borstels worden gekozen.

Het Rodtech Klik-assortiment biedt kwaliteitsproducten voor elektrisch vegen, handmatig vegen en reinigen van afvoeren en leidingen. Via de adapters van Rodtech kan een groot assortiment veegborstels van allerlei fabrikanten aan ons kliksysteem worden gekoppeld. Omdat u de klik-stokken dus niet in elkaar hoeft te draaien en te vergrendelen, verloopt het veegproces veel sneller. De klik-stokken zijn massief en de klik-uiteinden zijn op de stokken geperst voor de hoogste kwaliteit. 
Vanwege de plastische eigenschappen van geëxtrudeerde producten is het niet mogelijk te garanderen dat de klik-stokken volkomen recht zijn en blijven. De klik-stokken zullen echter uitstekend blijven functioneren en zijn getest bij een temperatuur van minus 30 graden Celcius tot plus 85 graden Celcius.

Info over Rodtech
Onderdeel van Rodtech EU

Rodtech Nederland is onderdeel van Rodtech EU / Absoluut en is gevestigd in Heerlen / Hoensbroek.
Leveringen, trainingen en informatie voor u worden volledig vanuit Nederland verzorgd.

Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht...