Sets    Stokken    Borstels    Hulpstukken    Accessoires    Stofvrij-werken    8-10 mm    12-18 mm

Groot boor-bit MET knop

Voor 12mmø t/m 18mmø stok.

€ 29,25 (excl.btw)

Dit boor-bit is specifiek ontwikkeld om de boor te kopelen aan alle Klik-stokken van 12mmø, 15mmo en 18mmø. Dit boor-bit past niet op de 8mmø klik-stokken.

Bestellen

Uitgebreide product beschrijving Groot boor-bit MET knop

Product ID: #B2-8

Dit boor-bit is specifiek ontwikkeld om de boor te kopelen aan alle Klik-stokken van 12mmø, 15mmo en 18mmø. Dit boor-bit past niet op de 8mmø klik-stokken.

Met dit boor-bit in uw schoefmachine kunt u de klik-stokken draaien om het elektrisch vegen te beginnen.

Dit boor-bit is WEL voorzien van een vergerndelingsknop en kan daarom worden gebruikt voor het vertikaal reinigen van kanalen en horizontaal reinigen. Zowel van boven als van onder is mogelijk. Zodra de verbinding tussen klik-stok en het boor-bit tot stand is gebracht, hoort u een 'klik' en de verbinding wordt pas ongedaan gemaakt als u de aansluitingsknop indrukt. De tapse vorm van de knop zorgt voor snel en eenvoudig aan elkaar koppelen van de klik-stok op het boor-bit.
Het voordeel van dit boor-bit MET KNOP is dat bij het van boven af vegen geen klik-stokken van het boor-bit los kunnen komen. Bij het boor-bit ZONDER KNOP bestaat bij het van boven reinigen het risico dat de klik-stokken los komen van de boor en in het kanaal verdwijnen.

Dit boor-bit heeft enkele ontwerpkenmerken ter ondersteuning van stabiel elektrisch reinigen met de klik-stokken en borstels. De knop zorgt ten aller tijde dat de boor aan de klik-stokken blijft vergrendeld. Wel dient dan ook iedere keer de knop te worden ingedrukt bij het wisselen van de klik-stokken op de boor.

Het boor-bit werkt door middel van wrijving en kracht die door de boor op het boor-bit worden uitgeoefend. Op de knop word geen zijdelingse kracht uitgeoefend Hierdoor is het product zeer betrouwbaar. De platte zijde neemt alle kracht voor aandrijving op.

Raadpleeg altijd de handleiding voor de beste richtlijnen voor het gebruik van al onze Rodtech-producten.

Bij elektrisch vegen geld: Hoe lager de snelheid, hoe zachter de reiniging en omgekeerd geldt: hoe hoger de snelheid, hoe krachtiger het resultaat. Het reinigingsproces levert een veel beter resultaat op dan traditionele veegmethoden.

Info over Rodtech
Onderdeel van Rodtech EU

Rodtech Nederland is onderdeel van Rodtech EU / Absoluut en is gevestigd in Heerlen / Hoensbroek.
Leveringen, trainingen en informatie voor u worden volledig vanuit Nederland verzorgd.

Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht...