Sets    Stokken    Borstels    Hulpstukken    Accessoires    Stofvrij-werken    8-10 mm    12-18 mm

Groot boor-bit ZONDER knop

Voor 12mmø t/m 18mmø stok.

€ 22,75 (excl.btw)

Dit boor-bit, is specifiek ontwikkeld om de boor te kopelen aan alle Klik-stokken van 12mmø, 15mmø en 18mmø. Dit boor-bit past niet op de 8mmø klik-stokken.

Bestellen

Uitgebreide product beschrijving Groot boor-bit ZONDER knop

Product ID: #B2-9

Dit boor-bit, is specifiek ontwikkeld om de boor te kopelen aan alle Klik-stokken van 12mmø, 15mmø en 18mmø. Dit boor-bit past niet op de 8mmø klik-stokken.

Wel is ook een adapter beschikbaar voor de overgang van het grote boor-bit naar het kleine boor-bit. Deze kan ook op alle grote klik-stokken worden geplaatst om een 8mmø klik-stok als verlenging te gebruiken.

Met dit boor-bit in uw schoef of boormachine kunt u de klik-stokken draaien om het elektrisch vegen te beginnen.

Dit boor-bit is niet voorzien van een vergerndelingsknop en wordt daarom alleen gebruikt voor het vertikaal reinigen van kanalen of van onder af reinigen. Nooit van af boven.
Het voordeel van dit boor-bit ZONDER KNOP is dat het opsteken van de klik-stokken makkelijker gaat. Ook versnelt dit boor-bit het elektrische veegproces doordat u geen knoppen hoeft in te drukken bij het verwijderen van de adapter uit de Rodtech Klik-apparatuur. Hierdoor wordt tijd bespaard en is het wisselen van klik-stokken op de boor makkelijker. Bij het van boven reinigen bestaat het risico dat de klik-stokken los komen van de boor en in het kanaal verdwijnen.

Dit boor-bit heeft enkele ontwerpkenmerken ter ondersteuning van sneller elektrisch reinigen met de klik-stokken en borstels. Het heeft 2 platte kanten, waardoor het boor-bit kracht op het overeenkomstig vrouwelijke onderdeel kan uitoefenen, zonder dat een vergrendelknop nodig is. Verder is het met twee platte zijden veel eenvoudiger om de stokken die in het rookkanaal worden gedreven uit te lijnen op de boor-bit. Het boor-bit MET KNOP heeft maar 1 platte zijde.

Het boor-bit werkt door middel van wrijving en kracht die door de boor op de adapter worden uitgeoefend. Hierdoor is het boor-bit zeer betrouwbaar De platte zijden kunnen worden gemarkeerd zodat eenvoudig te zien in welke richting het boor-bit ronddraait als deze in gebruik is.

Raadpleeg altijd de handleiding voor de beste richtlijnen voor het gebruik van al onze Rodtech-producten.

Bij elektrisch vegen geld: Hoe lager de snelheid, hoe zachter de reiniging en omgekeerd geldt: hoe hoger de snelheid, hoe krachtiger het resultaat. Het reinigingsproces levert een veel beter resultaat op dan traditionele veegmethoden.

Info over Rodtech
Onderdeel van Rodtech EU

Rodtech Nederland is onderdeel van Rodtech EU / Absoluut en is gevestigd in Heerlen / Hoensbroek.
Leveringen, trainingen en informatie voor u worden volledig vanuit Nederland verzorgd.

Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht...