Sets    Stokken    Borstels    Hulpstukken    Accessoires    Stofvrij-werken    8-10 mm    12-18 mm

15mmø stok

€ 39,- (excl.btw)

Massief kunststof flexibele klik-stokken van 15mmø x 1m1 met klikvergerendeling voor gebruik in; gas kanalen, olie kanalen, ventilaite kanalen, rookgasafvoerkanalen, ongevoerde kanalen, flexibele RVS gevoerde kanalen, grote schoorstenen en schouwen, vierkante, rechthoekige en ronde kanalen. Deze klik-stok is ontwikkeld voor kanalen met een diameter van 200mm tot 450mm in de hierboven vermelde situaties.

Bestellen

Uitgebreide product beschrijving 15mm ø stok

Product ID: #C3-B

Het Rodtech systeem is bijna grenzeloos! Voor praktisch iedere situatie is er wel een oplossing.

Lees voor gebruik altijd de handleiding.

Massief kunststof flexibele stokken van 15mmø x 1m1 met klikvergrendeling voor gebruik in:

  • gaskanalen
  • oliekanalen
  • ventilaitekanalen
  • rookgasafvoerkanalen
  • ongevoerde kanalen
  • flexibele RVS gevoerde kanalen
  • grote schoorstenen en schouwen
  • vierkante, rechthoekige en ronde kanalen

Deze klik-stok is ontwikkeld voor kanalen met een diameter van 200mm tot 450mm in de hierboven vermelde situaties. 

Deze wordt voor de meeste grotere open haarden, kachels en andere kanalen gebruikt in een ‘normaal’ huishouden en kleinindustrie. Deze klik-stok is stugger dan de 12mmø klik-stok en daardoor minder buigzaam. Het voordeel is dan te vinden in rechtere of grotere kanalen. De klik adapters en koppelstukken passen allemaal op deze klik-stokken. Alleen de 300mm kogelborstel en de daarvoor ontwikkelde booradapter past niet. De 300mm “zweep-borstel” en “Super Schraap-borstel” weer wel omdat deze dezelfde klik-koppeling hebben als de 12mmø, de 15mmø en de 18mmø klik-stokken. Dus alleen het 8mm gamma heeft zijn eigen aansluitingen en kopelingen. De rest is volledig uitwisselbaar.

Deze klik-stok kan zonder extra koppelstuk boven op een 15mmø of zefs 18mmø klik-stok worden geplaatst. Ook kan hij worden verlengd met een 8mmø klik-stok middels een koppelstuk. Hierdoor kunnen dikkere klik-stokken onderaan worden gebruikt die overgaan op dunnere klik-stokken bovenin. Denk hierbij aan een kanaal dat bovenin smaller is. 
Wel dient men altijd rekening te houden met de slipkoppeling van de machine waarmee de stokken worden aangedreven. De dikkere klik-stokken zullen meer kracht kunnen verdragen dan de dunnere.

Het Rodtech Klik-assortiment biedt kwaliteitsproducten voor elektrisch vegen, handmatig vegen en reinigen van afvoeren en leidingen. Via de adapters van Rodtech kan een groot assortiment veegborstels van allerlei fabrikanten aan ons kliksysteem worden gekoppeld. Omdat u de klik-stokken dus niet in elkaar hoeft te draaien en te vergrendelen, verloopt het veegproces veel sneller. De klik-stokken zijn massief en de klik-uiteinden zijn op de stokken geperst voor de hoogste kwaliteit. 
Vanwege de plastische eigenschappen van geëxtrudeerde producten is het niet mogelijk te garanderen dat de klik-stokken volkomen recht zijn en blijven. De klik-stokken zullen echter uitstekend blijven functioneren en zijn getest bij temperaturen van minus 30 graden Celcius tot plus 85 graden Celcius.

Info over Rodtech
Onderdeel van Rodtech EU

Rodtech Nederland is onderdeel van Rodtech EU / Absoluut en is gevestigd in Heerlen / Hoensbroek.
Leveringen, trainingen en informatie voor u worden volledig vanuit Nederland verzorgd.

Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht...