Sets    Stokken    Borstels    Hulpstukken    Accessoires    Stofvrij-werken    8-10 mm    12-18 mm

18mm ø stok

€ 40,30 (excl.btw)

Massief kunststof stugge klik-stokken van 18mmø x 1m1 met klikvergrendeling voor gebruik in; grote rechte gas kanalen, grote rechte olie kanalen, rechte ventilaite kanalen, grote rechte rookgasafvoerkanalen, grote open haarden, grote ongevoerde kanalen, zeer star staal of RvS gevoerde kanalen, zeer grote schoorstenen en schouwen vierkante, rechthoekige en ronde kanalen. Deze klik-stok is stugger dan de 12mmø klik-stok en is ontwikkeld voor kanalen met een diameter van 300mm of groter in de hierboven vermelde situaties.

Bestellen

Uitgebreide product beschrijving 18mm ø stok

Product ID: #C4-B

Het Rodtech systeem is bijna grenzeloos! Voor zo goed als iedere situatie is er wel een oplossing. Lees voor gebruik altijd de handleiding. Massief kunststof stugge klik-stokken van 1M x 18mmø met klikvergrendeling voor gebruik in;

  • grote rechte gas kanalen, 
  • grote rechte olie kanalen, 
  • rechte ventilaite kanalen 
  • grote rechte rookgasafvoerkanalen
  • grote open haarden
  • grote ongevoerde kanalen 
  • zeer star staal of RvS gevoerde kanalen
  • zeer grote schoorstenen en schouwen 
  • vierkante, rechthoekige en ronde kanalen.

Deze klik-stok is stijver dan de 12mmø stok en is ontwikkeld voor de diamameters van 300mmø of groter zoals in de hierboven vermelde situaties.

Voor een groot rookkanaal, zoals een open haard, (600mmø) kunt u deze klik-stok desgewenst gebruiken samen met de Aluminium 18mmø klik-stok. Bij gebruik van deze klik-stok in combinatie met aluminium klik-stokken is het raadzaam een massieve klik-stok als eerste te gebruiken en de massieve en aluminium klik-stokken met elkaar af te wisselen zodat de gehele combinatie van klik-stokken enigszins flexibel is. Het om en om gebruiken van de aluminium en kunststof klik-stokken zorgt dat het geheel nog stugger wordt en beter stuurbaar is in zeer grote en hoge kanalen.

Deze klik-stokken worden ook gebruikt voor het wegbreken van oude of beschadigde kleivoeringen of ceramische voeringen met behulp van de voering-verweider-hulp. Deze klik-stokken zijn op verzoek ook te krijgen met RvS klikkoppeling voor meer stevigheid bij deze werkzaamheden. Voor deze klik-stokken kunt u het beste een accuboormachine van minimaal 24 V (bij voorkeur 36 V) gebruiken. Er is geen garantie op producten die worden gebruikt voor het verwijderen van klei of ceramische voeringen met behulp van de voering-verwijder-hulp.

Deze klik-stok kan zonder extra koppelstuk worden verlengt met een 15mmø en 12mmø stok. Denk hierbij aan een kanaal dat bovenin smaller is. Wel dient altijd rekening worden gehouden met de slipkoppeling van de machine waarmee de stokken worden aangedreven. De dikkere stokken zullen meer kracht kunnen verdragen dan de dunnere.

Het Rodtech Klik-assortiment biedt kwaliteitsproducten voor elektrisch vegen, handmatig vegen en reinigen van afvoeren en leidingen. Via de adapters van Rodtech kunnen een groot assortimet van veegborstels van allerlei fabrikanten aan ons kliksysteem worden gekoppeld. Omdat u de klik-stokken dus niet in elkaar hoeft te draaien en te vergrendelen, verloopt het veegproces veel sneller. De klik-stokken zijn massief en de uiteinden zijn op de klik-stokken geperst voor de hoogste kwaliteit. 
Vanwege de plastische eigenschappen van geëxtrudeerde producten is het niet mogelijk te garanderen dat de klik-stokken volkomen recht zijn en blijven. De klik-stokken zullen echter uitstekend functioneren en zijn getest van minus 30 graden celcius tot plus 85 graden Celcius.

Info over Rodtech
Onderdeel van Rodtech EU

Rodtech Nederland is onderdeel van Rodtech EU / Absoluut en is gevestigd in Heerlen / Hoensbroek.
Leveringen, trainingen en informatie voor u worden volledig vanuit Nederland verzorgd.

Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht...