Sets    Stokken    Borstels    Hulpstukken    Accessoires    Stofvrij-werken    8-10 mm    12-18 mm

18mmø stok Aluminium

€ 45,50 (excl.btw)

Massief aluminium stugge klik-stokken van 18mmø x 1m1 met klikvergrendeling voor gebruik in: grote rechte gas kanalen, grote rechte olie kanalen, rechte ventilaite kanalen, grote rechte rookgasafvoerkanalen, grote open haarden, zeer grote rechte ongevoerde kanalen, zeer grote rechte met star staal of RvS gevoerde kanalen, grote rechte schoorstenen en schouwen, grote rechte rechthoekige en ronde kanalen.

Bestellen

Uitgebreide product beschrijving 18mmø stok Aluminium

Product ID: #C5-S

Het Rodtech systeem is bijna grenzeloos! Voor praktisch iedere situatie is er wel een oplossing.

Lees voor gebruik altijd de handleiding.

Rodtech Aluminium klik-stok 18mmø x 1m1 

Deze aluminium klik-stokken zijn uitermate geschikt voor rechte rookgasafvoerkanalen en leidingen met een diameter van 600mm of meer.

Massief aluminium stugge klik-stokken van 18mmø x 1m1 met klikvergrendeling voor gebruik in:

  • grote rechte gaskanalen
  • grote rechte oliekanalen
  • rechte ventilaitekanalen
  • grote rechte rookgasafvoerkanalen
  • grote open haarden
  • zeer grote rechte ongevoerde kanalen
  • zeer grote rechte met star staal of RVS gevoerde kanalen
  • zeer grote rechte schoorstenen en schouwen
  • grote rechte vierkante, rechthoekige en ronde kanalen

Voor een groot rookkanaal zoals een open haard (600mmø en meer) kunt u deze klik-stok desgewenst gebruiken in combinatie met de 18mmø massieve kunsstof klik-stokken. Bij gebruik van deze klik-stok in combinatie met de 18mmø massieve kunsstof klik-stokken is het raadzaam een massieve klik-stok als eerste te gebruiken en deze met de aluminium klik-stokken af te wisselen zodat de gehele combinatie van klik-stokken enigszins flexibel is. Het om en om gebruiken van de aluminium en massieve kunststof klik-stokken zorgt ervoor dat het geheel nog soepeler wordt (dan wanneer men alleen aluminium klik-stokken gebruikt) en beter stuurbaar is in zeer grote maar licht gebogen kanalen.
Deze klik-stokken worden ook gebruikt voor het wegbreken van oude of beschadigde kleivoeringen of keramische voeringen met behulp van de voering-verweider-hulp. Deze klik-stokken zijn op verzoek ook te krijgen met RVS klikkoppeling voor meer stevigheid bij deze werkzaamheden. Voor deze klik-stokken kunt u het beste een accuboormachine van minimaal 24 V (bij voorkeur 36 V) gebruiken. Er is geen garantie op producten die worden gebruikt voor het verwijderen van kleivoeringen of keramische voeringen met behulp van de voering-verwijder-hulp.

Het Rodtech Klik-assortiment biedt kwaliteitsproducten voor elektrisch vegen, handmatig vegen en reinigen van afvoeren en leidingen. Via de adapters van Rodtech kan een groot assortiment veegborstels van allerlei fabrikanten aan ons kliksysteem worden gekoppeld.  Omdat u de klik-stokken dus niet in elkaar hoeft te draaien en te vergrendelen, verloopt het veegproces veel sneller. De klik-stokken zijn massief en de klik-uiteinden zijn op de stokken geperst voor de hoogste kwaliteit. 
Vanwege de plastische eigenschappen van geëxtrudeerde producten is het niet mogelijk te garanderen dat de klik-stokken volkomen recht zijn en blijven. De klik-stokken zullen echter uitstekend blijven functioneren en zijn getest bij temperaturen van minus 30 graden Celcius tot plus 85 graden Celcius.

Info over Rodtech
Onderdeel van Rodtech EU

Rodtech Nederland is onderdeel van Rodtech EU / Absoluut en is gevestigd in Heerlen / Hoensbroek.
Leveringen, trainingen en informatie voor u worden volledig vanuit Nederland verzorgd.

Heeft u vragen?
Stuur ons een bericht...